Wij zijn Der Visionär

Een creatief en flexibel digitaal productiebureau met een vestiging in Amsterdam en Berlijn.

Wij zijn Mustafa Avdic en Job van der Meer. We hebben beide een achtergrond in grafisch ontwerp en hebben een Master Communicatiewetenschap afgerond. We zijn klein, maar dit betekent niet dat we klein werk afleveren. Door onze locaties in Amsterdam en Berlijn hebben we een uitgebreid internationaal netwerk van freelancers. Geeks en nerds die ons regelmatig bijstaan met hun expertise.

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites, webshops en apps.

Wij kunnen goed communiceren. Ja, het klinkt vreemd, programmeurnerds die kunnen communiceren. Om succesvolle online producten te realiseren, is het belangrijk dat van beide kanten duidelijk is wat de verwachtingen zijn. We kunnen jou goed uitleggen wat de mogelijkheden zijn van bepaalde strategische/technische keuzes. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan.

Der Visionär is in de zomer van 2010 in het leven geroepen om anderen te helpen met ‘online’ problemen en na te denken over online ontwikkelingen. We vinden het leuk om te werken aan gebruiksvriendelijkheid en na te denken over hoe interactie kan worden verbeterd. Dit kan door een aanpassing in het design, maar ook door strategische beslissingen te nemen. We laten ons niet beperken door verouderde browsers, onmogelijke formulieren, oneindige selfies en foodspam. We denken graag vooruit en kijken liever naar oplossingen dan naar problemen.

© Copyright 2017 Der Visionär. All rights reserved.