Onze skills

We zijn goed in front-end development. Specifieker nog, we zijn heel goed in front-end development van op WordPress draaiende websites. In praktijk betekend dit dat we eerder kijken naar je wensen in plaats van technische beperkingen. Hieronder gaan we in op drie hele belangrijke onderdelen van ons werken. Development, design en strategie.

Development

Het succes van het project valt of staat met de uitvoering. We ontwikkelen altijd met de nieuwste technieken en voor de nieuwste devices. Op deze manier is en blijft het eindproduct up-to-date. In een aantal gevallen kan dit een responsieve website betekenen, maar het kan ook voorkomen dat er een aparte mobiele website ontwikkeld gaat worden. Dit is vooral afhankelijk van de doelen, die we samen met je opstellen. In een aantal gevallen kunnen we niet om de verouderde browsers heen. We hebben voldoende kennis in huis om de uiteindelijke eindgebruiker altijd de zelfde ervaring te geven. Of de eindgebruiker een hele oude browser gebruikt of een nieuwe. De gebruikerservaring zal het zelfde zijn.

Design

Jouw identiteit en visie zijn uniek. Wij werken samen met je naar een passend ontwerp en adviseren hierin. We leggen interactieoplossingen voor en bespreken de voor- en nadelen. Bij het ontwerp hoort meer dan het kijken naar het uiterlijk van de website of app. Hierbij kijken we ook naar de structuur, achterliggende systemen, benodigdheden en functies. We kijken niet alleen naar het doorlopen van stappen van uw klanten maar ook naar de context van deze stappen.

Strategie

Een mooie website ontwikkelen is leuk maar het is belangrijker dat de website het juiste doel bereikt. Of het dan gaat om verkopen van meer producten of op de juiste manier communiceren met je bezoekers. We helpen met je graag met het ontwikkelen en uitzetten van een online strategie dat aansluit op jouw gestelde doelen. Heb je vragen over hoe wij werken, of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen bel of mail ons gerust.

© Copyright 2017 Der Visionär. All rights reserved.